Здравейте колеги имам следния проблем, колата ми е Браво 1.6 16V и перката си работи включва си се, обаче си мисля че се вклучва само едната скорост защото датчика на радиатора е с 2ве крачета (явно е сменян) а буксата към него е със 3ри (като едното е изолирано). Намерил съм си датчик от Браво 1.4 обаче несъм сигурен дали ще стане. Вие какво ще ме посъветвате да го сменя ли с този от 1.4 или да си търся от 1.6 ( имали разлика).
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Датчик за перката за Браво 1.6
Collapse
X
-
Да не ти е махан климатика, или да не ти работи? Ако имаш климатик слагай двустепенен датчик.http://www.axm-auto.com/index2.php?b...menkl=1&show=1Този от 1,4 ще ти свърши работа. Датчиците се различават само по това дали са са за 1 степен на перката или за 2, трети са с по-ниски температури на включване.
-
Tenix написа:Колеги извинявайте, че не е много по темата!!!!Но как мога да разбера дали съм с две степени на перката.Първата по-слабо ли се върти или как?? Това ми е интересно. Мерси предварително.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Tenix написа:Значи моят датчик е за смяна, защото има само една степен.Това влияе ли на климатика??Прощавайте,че не е по темата.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар