Здравейте уважаеми колеги !Някой знае ли дали може да се пробва плътността на климатичната система на БРАВА 1.4 12 кл. при създаване на вакуум.В ПЕЖО - Разград ме уверяват , че са сторили точно това.Благодаря предварително на всички !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Може ли да се пробва плътността на климатична система под ва
Collapse
X
-
mitkosoft написа:опита показва че много коли държат на вакуум обаче като се надуят с азот или като се напълни системата и след 2 дена са изпусналиОбичам си работата.
Коментар
-
Може ли да се пробва плътността на климатична система под ва
Колеги , не знам как са я изпробвали моята , но 400 грама фреон пак отидоха в небитието ,Не са видели тия юнаци чутовни , че пресостата е повреден. Вдигнах им скандал и се задлъжиха след подмяната на пресостата да ми донапълнят системата за тяхна сметка. Търся си правата и съм се заканил да се свържа директно с Франция ( ПЕЖО ). На маймуни се обърнахме заради идиоти дето са се спънали в един куфар с инструменти и се праскат на майстори.Срамувам се , че съм българин вече и населявам тая територия.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Re: Може ли да се пробва плътността на климатична система по
Румен_Хинчев написа:Колеги , не знам как са я изпробвали моята , но 400 грама фреон пак отидоха в небитието ,Не са видели тия юнаци чутовни , че пресостата е повреден. Вдигнах им скандал и се задлъжиха след подмяната на пресостата да ми донапълнят системата за тяхна сметка. Търся си правата и съм се заканил да се свържа директно с Франция ( ПЕЖО ). На маймуни се обърнахме заради идиоти дето са се спънали в един куфар с инструменти и се праскат на майстори.Срамувам се , че съм българин вече и населявам тая територия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар