здр колеги имам браво 1.4 обаче е без клима мога ли да му сложа или няма да стане ако не защо
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
слагане на климатик на браво 1.4
Collapse
X
-
Meril
-
хаха колега аз се занимавам с абсолютно същото в момента....и аз имам браво 1.4 и си взех комплекта за мн добра цена...но сам си го слагам имам познания....зора е мн голям сваля се таблото после се рушка половината мотор за да прекараш тръбите..особено ако имаш АБС е особено осложнено защото пречи после компресора е най лесен....а сега се боря с проблема с ремака ... смао той остана и не мога да го сложа защото се слага една паразитна ролка която я има фабрично на браво 1.4 с климатик а на версиите няма място по двигателя за нея...и сега майсторя една планка и ако стане ще ти пратя снимка ..... иначе не слушай глупостите от рода на стружа 2500 струва 3000 лежа...един комплект климатик върви от 250 до 450 лева и ако си го слагаш сам си е далаверка...аз вече се занимавам 3 седмици понеже само събота и неделя работя по колата иначе ако се занимаваш сериозно има за 3-4 дена работа...таблото се сваля за 15 минути но се качва за 5 часаFiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
-
за компресора си има място на блока тоест има място за стойка и на стойката слагаш компресора....радиатора го сложих по българския начин....понеже за да стане оригинално трябва да се смени и водния радиатор но аз не го смених не ми се даваха излишни пари...при мене всичко е монтирано но имам проблем с ремъка не мога да го сложа защото няма как да закрепя още една ролка...комплекта ми е уж от браво 1.4....ти не бързай да слагаш първо да видим дали ще си реша проблема с ремъка щото без ремък няма климатик..и ако стане тогава вече ще ти помагам с квото мога...в най-лошия случй ще съм с 350 лева назадFiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар