Колеги вчера забелязах нещо странно.Като бях на равно и на едно място в краката ми нямаше следи от капки(вчера валя цял ден), тръгнах да покарам малко и забелязах капчици на прага точно до говорителя на лявата врата.Спрях колата на един паркинг с наведена предница и като се върнах гледам , че точно на издатината на която си поставяме левия крак да почива видях как капе капка след капка .Прибрах се в къщи за махнах таблото на бушоните, локализирах от къде капе но идея нямам как да решя проблема.Веднага изкочих отпред и погледнах дренажа под чистачката и видях че има вода(въпреки че ги бях чистил пак задържаше вода).Не знам дали заради това влиза вода в купето но нека, който е имал такъв проблем да пише.Опитах се да махна говорителя на таблото но не се виждаше нищо.Ето снимки на мястото от където според мен капе.от там излиза сноп с кабели.От пред от към чистачките в еднин гумне шлаух(тапа влиза сноп кабели и маркуча за пръскалката на задната чистачка.Да обаче маркучето влиза в купето една идея по надоло, а този сноп с кабели не успях да го проследя кой е и от къде идва, видях само къде отива( в един сноп с кабели минаващ зад кората на прага)Ето снимка ако някой е имал подобен случай да помага, все пак там са бушоните но засега не се мокрят.п.с.Друга Мареа така се пълнеше с вода и според тях бе от дренажите но мояте за сега са чисти(след вчерашната ми намеса), дали от задържалата вода под лявата чистачка се случи това!?Че си изгорих и муцуната с подвижната лампа
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Капе вода в краката на водача- Мареа 1.8 16!
Collapse
X
-
Става дума за теч в ляво до левия крак на водача!Сниманото място е зад лявата духалка тази до волана към вратата, а не около централата на еърбега.Тая операция със смяната на радиаторчето я направих още като купих колата и няма потене или мирис на антифриз!now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
Изчистих отново всички дренажи, 3 кофи с вода по предното стъкло отвсякъде под колата капеше но не и в купето.Махнах и пластмасите под предното стъкло и нищо нередно не открих.Дано проблема е бил в запушения вчера дренаж от страната на водача!Ще следим в дъждовете какво ще станеnow. BMW E39 523i '98 170hp
Коментар
-
dimmX написа:Махнах и пластмасите под предното стъкло и нищо нередно не открих.Дано проблема е бил в запушения вчера дренаж от страната на водача!Ще следим в дъждовете какво ще стане
Коментар
-
В момента вали стабилно и покапва.Тея дренажи вече ми разказаха играта.Толкова вода излях за да се убедя , че всико е ок..... и всичко се оттича мигновенно.Остана да има нещо дренаж под моторчето на чистачките или там под него да влизат сноп кабели, защото там от където капе в купето излиза сноп с кабели!Довечера се запрятам и почвам да разглабям,п.с.В форума на Фолцваген видях подобна тема от дупка на под калника...да обаче при мен там от където тече е високо под говорителя в таблото,Уплътненията на предното стъкло са добре....както казваш неприятна работа!now. BMW E39 523i '98 170hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар