Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дразнещ проблем с вентилатора на парното

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Дразнещ проблем с вентилатора на парното

Здравейте колеги,от две седмици съм собственик на брава 1,6 - 100 16v Климатроник (Полуавтоматичен климатик ) Не открих из търсачката нещо за моя проблем Преди два дни си карам и минах по нервно през бабуна на пътя и вентилатора на парното се включи от самосебе си Взе да си мени оборотите първо на слабо после ги увеличи след това пак на ниски обороти (изключено е копчето на вентилатора).Врътнах аз клапата от режим обдухване стъкло на положение обдухване стъкло и под, оборотите се увеличиха а като се замисля това няма нищо общо със степените на вентилатора.На вечерта проблема го нямаше.Днес си отвам пак на работа този път някъде се тръсна колата по бул България(пловдив ) а там е кръпка до кръпка и този номер пак започна.Завъртам копчето на вентилатора на режим ауто обортите намалят връщам на нула почват да играят......Помагайте, че ми скъса нервите тоз вентилаторГрешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org

Виж тези тема: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=42119
    Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

^Благодарско колега.Ще свалям и аз май конзолата тия дни, че ми къса нервите хем ще видя и малкото вентилаторче да го посмажа....Ако и някой сподели пластмасовото копче отпред за парното само с дърпане ли се сваля или има друг чалъм

Коментар

Май имаше винтче под средната врътка - дърпай смело
        Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

Working...
        X