Здравеите!В последно време усещам,че вентилатора на парното ми духа по слабо от преди.Когато дам да духа на стаклото едва се усеща.А и нормално ли е когато духа на стаклото да духа и в краката,все едно разделя струята на две. Което може да е и причината за слабото усещане.колата е фиат типо1.6i.e. благодаря предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вентилатора духа слабо
Collapse
X
-
А... искаш да кажеш че не можа да ти изсуши предния панорамен прозорец ? И при мен беше тъй преди да сменя термостата на колата и да я нареча от тогава насам кола, а не криокамера ... при мене се стичаха реки по просорците, сега от време на време само се мъгляват, но като отворя малко прозореца си да влезе чист и хладен въздух се оправят. Иначе лично аз съм за филтър...
Коментар
-
Ами превключи да върти въздуха вътре в купето. Така въздуха не минава през филтъра. Ако така почне да духа по-силно, значи наистина трябва смяна на филтър. Ако духането е почи същото - търси проблема другаде.Другия вариант е просто да извадиш филтъра. Отнема 2-3 минути. Пускаш вентилатора и преценяваш дали вече духа както трябва. Този вариант е в случай, е не си сигурен дали клапата ти работи. А като свалиш филтъра, тъкмо ще може да видиш през отвора под филтъра дали се затваря/отваря клапата..Renault Clio 1.5 dci / Fiat Brava 105JTD / 1999 год.
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=43195
Коментар
-
Skip_01 написа:Другия вариант е просто да извадиш филтъра. Отнема 2-3 минути. Пускаш вентилатора и преценяваш дали вече духа както трябва. Този вариант е в случай, е не си сигурен дали клапата ти работи. А като свалиш филтъра, тъкмо ще може да видиш през отвора под филтъра дали се затваря/отваря клапата..
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар