Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Вентилатора духа слабо

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Вентилатора духа слабо

Здравеите!В последно време усещам,че вентилатора на парното ми духа по слабо от преди.Когато дам да духа на стаклото едва се усеща.А и нормално ли е когато духа на стаклото да духа и в краката,все едно разделя струята на две. Което може да е и причината за слабото усещане.колата е фиат типо1.6i.e. благодаря предварително!
    tipaka

Колега провери да не са ти запушени въздуховодите или ако имаш филтър на купето да не е задръстен. И при мен е слабичко обдухването, но съм за смяна на филтира на купето ... и какво ли още не

Коментар

Благодаря колега!Вазмойно е от това,да е но ми прави впечатление,че от страната на пасажера е доста по сухо-малко под височината на огледалото в копето.
      tipaka

Коментар

А... искаш да кажеш че не можа да ти изсуши предния панорамен прозорец ? И при мен беше тъй преди да сменя термостата на колата и да я нареча от тогава насам кола, а не криокамера ... при мене се стичаха реки по просорците, сега от време на време само се мъгляват, но като отворя малко прозореца си да влезе чист и хладен въздух се оправят. Иначе лично аз съм за филтър...

Коментар

Ок!дано е от този филтър,защото колата си загрява до90 и си ги държи без никакви проблеми.Още веднаш ти благодаря!
          tipaka

Коментар

Ами превключи да върти въздуха вътре в купето. Така въздуха не минава през филтъра. Ако така почне да духа по-силно, значи наистина трябва смяна на филтър. Ако духането е почи същото - търси проблема другаде.Другия вариант е просто да извадиш филтъра. Отнема 2-3 минути. Пускаш вентилатора и преценяваш дали вече духа както трябва. Този вариант е в случай, е не си сигурен дали клапата ти работи. А като свалиш филтъра, тъкмо ще може да видиш през отвора под филтъра дали се затваря/отваря клапата..
            Renault Clio 1.5 dci / Fiat Brava 105JTD / 1999 год.
            http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=43195

Коментар

Skip_01 написа:
              Другия вариант е просто да извадиш филтъра. Отнема 2-3 минути. Пускаш вентилатора и преценяваш дали вече духа както трябва. Този вариант е в случай, е не си сигурен дали клапата ти работи. А като свалиш филтъра, тъкмо ще може да видиш през отвора под филтъра дали се затваря/отваря клапата..
              A ако клапата се командва от ел.бутон, а не от плъзгач... и не се затваря клапата где може да е проблема? Бушон .... ?

Коментар

Working...
              X