Колеги имам проблем с парното.Много слабо работи,а и колата ми загрява много бавно.Помогнете
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с парното на пунто 1.1
Collapse
X
-
Re: Проблем с парното на пунто 1.1
batedrajko написа:Колеги имам проблем с парното.Много слабо работи,а и колата ми загрява много бавно.Помогнете>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
MorningEnergy написа:Как се обезвъздушава системата за охлаждане на пунто 1 ?>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
ха и аз съм поредния днес смених термостата наистина духна топлоно но само на 1 на 2-3 се усеща че въздуха истива /направо си става студен /че дали не е проблема в радиаторчето ако някои го е сменял дали има разлика или повече от това не се очаквапунто MK1 1.1 98г
МЕТАН
През 2012 се очаква да свърши света.. Ако искате да оцелеете - елате в България, тук сме с 30 год. назад...!!!
Коментар
-
georg_ijelev написа:ха и аз съм поредния днес смених термостата наистина духна топлоно но само на 1 на 2-3 се усеща че въздуха истива /направо си става студен /че дали не е проблема в радиаторчето ако някои го е сменял дали има разлика или повече от това не се очаква
Коментар
-
да 1.1 s не съм доволен стрелката сега стои с 1-2мм. под средата но много трудно стига до там а още до като се вдигне стрелката испаритела на газовото не се пипа а в купето няма топло вече се замислям да не е това причината а другото колко е зимата еи сега ще се стопли има няма още 1-2 месецапунто MK1 1.1 98г
МЕТАН
През 2012 се очаква да свърши света.. Ако искате да оцелеете - елате в България, тук сме с 30 год. назад...!!!
Коментар
-
Зависи от моделите датчици и термостати.Някои модели датчици на радиоатора имат по-ниска температура на включване а същото важи и за термостата. Има такива модели,които отварят на по-ниска температура и съответно колата загрява по-бързо,но наистина ако всичко по колата е наред нормалното загряване в градски условия е на единичната черта преди средата и самата среда,а на извънградско се влияе и от температурата навън и от релефа на местността заради малкия двигател.На малките двигатели всичко им влияе:течове,подпиращи накладки или лагери или въздух някъде в системата(най-често в радиаторчето на парното,тъй като то е най-високата точка)Fiat Punto 1.1 SX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар