Здравейте на всички фиятаджий.Проблема ми е ,че ми протече радиатора за охлаждане на двигателя.Днес ми доставиха нов радиатор и мисля утре да го сменя,за това искам да попитам имали тънкости при свалянето на стария.Видях че има болтове отзад и се чудя как да ги сваля,дали ще трябва да демонтирам фаровете или има друг начин.Също да питам за скобите май ще трябва да купя нови.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна радиатор на пунто 1.2/75
Collapse
X
-
Re: Смяна радиатор на пунто 1.2/75
kalinvd написа:Здравейте на всички фиятаджий.Проблема ми е ,че ми протече радиатора за охлаждане на двигателя.Днес ми доставиха нов радиатор и мисля утре да го сменя,за това искам да попитам имали тънкости при свалянето на стария.Видях че има болтове отзад и се чудя как да ги сваля,дали ще трябва да демонтирам фаровете или има друг начин.Също да питам за скобите май ще трябва да купя нови.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
-
kalinvd написа:Видяхами се по един болт от всяка стряна който държат радиатора за някакви пласмаски,но почти на пръв поглед ми се стори че неможе да се бръкне с ключ.Има ли отнякаде снимки по въпроса.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар