Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Смяна радиатор на пунто 1.2/75

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Смяна радиатор на пунто 1.2/75

Здравейте на всички фиятаджий.Проблема ми е ,че ми протече радиатора за охлаждане на двигателя.Днес ми доставиха нов радиатор и мисля утре да го сменя,за това искам да попитам имали тънкости при свалянето на стария.Видях че има болтове отзад и се чудя как да ги сваля,дали ще трябва да демонтирам фаровете или има друг начин.Също да питам за скобите май ще трябва да купя нови.

Re: Смяна радиатор на пунто 1.2/75

kalinvd написа:
    Здравейте на всички фиятаджий.Проблема ми е ,че ми протече радиатора за охлаждане на двигателя.Днес ми доставиха нов радиатор и мисля утре да го сменя,за това искам да попитам имали тънкости при свалянето на стария.Видях че има болтове отзад и се чудя как да ги сваля,дали ще трябва да демонтирам фаровете или има друг начин.Също да питам за скобите май ще трябва да купя нови.
    Ми нищо не се сваля имаш 2 болта горе или 1 развиваш ги откачаш маркучите и кабелите и го дърпаш нагоре... От долу има 2 тампона само дето в тях влизат 2 крачета .(това е) Като искараш си преместваш вентилатора на новия радиаотор ... оплътни добре датчика за вентилатора дане сълзи от него ... после. И да трябва да си вземеш 2-3 нови скоби... че онея са едни ... бая бая терсене.
    >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Видяхами се по един болт от всяка стряна който държат радиатора за някакви пласмаски,но почти на пръв поглед ми се стори че неможе да се бръкне с ключ.Има ли отнякаде снимки по въпроса.

Коментар

kalinvd написа:
        Видяхами се по един болт от всяка стряна който държат радиатора за някакви пласмаски,но почти на пръв поглед ми се стори че неможе да се бръкне с ключ.Има ли отнякаде снимки по въпроса.
        Ам тва е имаш горе 2 болта и това е развиваш ги и го дърпаш нагоре ...(аз съм с 1 болт но това е заради други премеждия) Може малко трудно да излезе понеже долу тампоните му пречат да се освободят 2те крачета от долу... Пък да си мераклия свали бронята ,фаровете и мигачите хем ,ще видиш кое как е(мигачите са на телчета опнати , а фаровете са на 2 болта Първия път и аз ги свалях от акъл оня ден ми се наложи пак да си вадя радиатора ... ,но го напраих по-бързия начин
        >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Working...
        X