Що да давам 90лв. за термостат като знам че е боклук и ще изкара 2 зими? Съгласен съм да си дам последните пари ама за нещо което повече няма да пипна.[/quote]Подкрепям напълно
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Диагностика на термостат
Collapse
X
-
Само да допълня - накладките са консуматив така че искам не искам трябва да ги сменям, направил съм си сметка за това. Но термостата май само при италианските коли е консуматив и то доста скъп. За сравнение майка ми кара Голф 92г. който е с оригиналния термостат и даже не си помислям, че някога ще се развали, а струва 10лв.Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ
Коментар
-
maskarata написа:Само да допълня - накладките са консуматив така че искам не искам трябва да ги сменям, направил съм си сметка за това. Но термостата май само при италианските коли е консуматив и то доста скъп. За сравнение майка ми кара Голф 92г. който е с оригиналния термостат и даже не си помислям, че някога ще се развали, а струва 10лв.Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
maskarata написа:kaci написа:Като нямаш пари не си караш колата.Утре няма да имаш пари за накладки-тогава какво правим?FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
-
bachev написа:Свързах се с един колега от Форума, който ми каза да се потопи във вряла вода... Ако отвори, значи работи... Вярно ли е това ?MartoModev Мнение Пуснато на: Пон Фев 01, 2010 3:09 pm Заглавие:Що да давам 90лв. за термостат като знам че е боклук и ще изкара 2 зими? Съгласен съм да си дам последните пари ама за нещо което повече няма да пипна.Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар