Здравейте, Току що забелязах, че датчика неработи правилно.Колата беше загряла нормално - една чертичка преди половината.Стрелката започна да играе нагоре-надолу. Отначало с половин деление, после с едно и накрая с около две. Имате ли идея къде е проблема ?Преместена.Модераторски екип на fiat-bg.org.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Датчик за температура на охл. течност.
Collapse
X
-
cls618 написа:Колега, днеска го направих тоя номер с удара по таблото и стрелката се премести много надолу после нагоре. Сега какво следва?Brava 1.6 EL, '98
182A4
Коментар
-
Колеги имам въпрос към хората които са отваряли табло на браво или брава...Тези 3бр "неща" който влизат в буксата трябва да се преместят нагоре за по добра маса ли ? Според мен е невъзможно при удар да не се премести стралката!Крушките на таблото само 5бр ли са + и две празни дупки?? Защото се опитвах да сложа нещо на празките дупки - но нестава че са задънени май.Следкато повредих пласмтасата на която е монтирано копчето за регулиране на фаровете ми се налага да си взема нова - Ако си взема със регулиране на осветлението на таблото от къде да взема кабелът с буксата като го няма изкаран?I drift not because it is a quicker way around a corner, but it is the most exciting way......
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар