Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Датчик за температура на охл. течност.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Датчик за температура на охл. течност.

Здравейте, Току що забелязах, че датчика неработи правилно.Колата беше загряла нормално - една чертичка преди половината.Стрелката започна да играе нагоре-надолу. Отначало с половин деление, после с едно и накрая с около две. Имате ли идея къде е проблема ?Преместена.Модераторски екип на fiat-bg.org.
    04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+

имах подобен проблем с този датчик най верояно не дава контакт хубаво зачисти и напръскай клупунга на датчика с wd 40 и пиши резултата
    Fiat brava 1.4/12v mart 97(бензин-газ)

Коментар

и аз имах същия проблем - свалих буксата и я напръсках след това се оправи послушай колегата KRASI CVETKOV
      фиат мареа 2.4тд
      опел фронтера

Коментар

KRASI CVETKOV написа:
        имах подобен проблем с този датчик най верояно не дава контакт хубаво зачисти и напръскай клупунга на датчика с wd 40 и пиши резултата
        Къде се намира ?

Коментар

На Мареата е отдолу вдясно на радиатора
          фиат мареа 2.4тд
          опел фронтера

Коментар

Забелязал ли си дали ти се включва перката, щото при мен и тя не искаше да се включва, но след като напръсках се оправи
            фиат мареа 2.4тд
            опел фронтера

Коментар

ivailo7406 написа:
              Забелязал ли си дали ти се включва перката, щото при мен и тя не искаше да се включва, но след като напръсках се оправи
              В този студ няма как да се включи, иначе лятото да.

Коментар

Датчикът се намира на термостата, а не на мареата някъде си .... Потърси из темите на naskobg, май беше в ЧЗВ -> Проблем с подскачаща стрелка... Ако удариш с юмрук по таблото, се едно "ремонтираш" телевизора, стрелката подскача ли ?

Коментар

Колега, днеска го направих тоя номер с удара по таблото и стрелката се премести много надолу после нагоре. Сега какво следва?
                  I drift not because it is a quicker way around a corner, but it is the most exciting way......

Коментар

cls618 написа:
                    Колега, днеска го направих тоя номер с удара по таблото и стрелката се премести много надолу после нагоре. Сега какво следва?
                    Почистване на куплунга на датчика дето е на термостата и не с вд40, има си спрейове за целта, и след това разглабяне на таблото.
                    Brava 1.6 EL, '98
                    182A4

Коментар

Колеги имам въпрос към хората които са отваряли табло на браво или брава...Тези 3бр "неща" който влизат в буксата трябва да се преместят нагоре за по добра маса ли ? Според мен е невъзможно при удар да не се премести стралката!Крушките на таблото само 5бр ли са + и две празни дупки?? Защото се опитвах да сложа нещо на празките дупки - но нестава че са задънени май.Следкато повредих пласмтасата на която е монтирано копчето за регулиране на фаровете ми се налага да си взема нова - Ако си взема със регулиране на осветлението на таблото от къде да взема кабелът с буксата като го няма изкаран?
                      Прикачени файлове
                      I drift not because it is a quicker way around a corner, but it is the most exciting way......

Коментар

Working...
                      X