еми не мога да го намеря къде ли не си провирах ръцете, не мога да напипам никакъв болт. Ако може да ми кажете къде точно се намира
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Клапа за външен\вътрешен въздух на Браво
Collapse
X
-
А да запитам тая клапа може ли да се извади и без да се маха вентилатора и пластмасата, на която е закрепен, защото при мен само пластмасата на самата клапа острани, където я задвижва моторчето е счупена пластмасата. Намерих липсващите парчета изпадаха и искам само да я сваля за да ги залепя.Ferrari Forever
Коментар
-
няма ли някои да каже как се сваля тази част на клапата, която я задвижва моторчето, че трябва да я залепя за клапата иначе не се дига и сваля. За тази част става въпрос http://forum.italauto-bg.net/download/file.php?id=12645. Зад нея има 1 пластмаса, която пречи да се извади.Ferrari Forever
Коментар
-
iff написа:Бутона за рециркулация на въздуха в купето само обръща поляритета към изводите на моторчето на клапата,т.е. там постоянно има захранване.Вероятно в това моторче има някакви крайни изключватели за двете положения на клапата.По мои наблюдения демонтаж на това моторче може да се направи само ако се свали цялата кутия на парното(виждал съм я свалена),защото иначе няма достъп до всички крепежни винтове на моторчето.Затова се отказах да оправям моето.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар