Здравейте , аз имам същия проблем с това моторче,и при мен не работи .Есента ходих на майстор и той го застопори клапата да е постоянно отворена ,защото иначе се потят стъклата.Въпроса ми е дали ще е практично ако запуша (само за лятото) с някъква плоскост отвора под поленовия филтър ,така все едно клапата е затворена (за да не се товари кмиматика) , а пък зимата да го махам .Отремотирането по този начин който е дал колегата по горе за мен е непосилен.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Клапа за външен\вътрешен въздух на Браво
Collapse
X
-
cheefer написа:Тогава ако е така , значи ако сложа някаква плоскост под филтера за да запуша отвора ,това ще се равнява все едно на затворена клапа.Така ли е?Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
gamma написа:cheefer написа:Тогава ако е така , значи ако сложа някаква плоскост под филтера за да запуша отвора ,това ще се равнява все едно на затворена клапа.Така ли е?
Коментар
-
cheefer написа:Незнам ,предполагам че от купето .Защото ако е в положение на фиг.В тогава от къде ще взема въздух нали е същото.Не съм нигурен затова търся и друго мнение,защото имам намерение да запуша тази дупка за да мога да си палзвам климатика лятото.Renault Clio 1.5 dci / Fiat Brava 105JTD / 1999 год.
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=43195
Коментар
-
Здравейте, колеги оказа се, че моята клапа е леко счупена отстрани дето я върти моторчето пластмасата. Извадих вентилатора на парното от долу, но незнам как да стигна до тази клапа да я извадя. Отвих всякакви винчета и болчета да махна тая черна пластмаса е не иска да излиза и това е. Гледах в мануала да ли може да ми покаже примерно да не съм пропуснал някое болче. Нищо не намерих, ще Ви помоля да ми кажете как се сваля тая клапа, ако е от значение колата е браво 1.4spark написа:Да пропуснал си със сигурност болтчето, което дори едвам се достига с върха на пръста. Невъзможния болт е отзад и нагоре.Ferrari Forever
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар