Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Потят се стъклата

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Потят се стъклата

Здравейте колеги, Имам проблем с потенито на стъклата на мареята ми. Филтъра на климатика е сменен с нов преди седмица,клапата която се отваря и затваря под него е напълно отворена лично я натиснах надолу/ миналата година ми казаха ,че се потят защото клапата е залепнала и е затворена и тогава я отворих завинаги/и пак се потят. Антифриз не се губи, като си тръкна пръста и близна не сладнее. Всичките стъкла побеляват от пот. Лоша работа е. Пускам на макс всичко каквото и както може но не се управя, исключай предното стъкло и то малко трудно в ляво че в едната крайна лява дупчица има хартиика. ююююно защо се потят страничните и задното и не се управят. Колата работи на макс е вентилатора 120минути и ефект никакъв. Помогнете със съвет/филтър и клапа отворени/.Грешен раздел->Преместена!Модераторски екип на fiat-bg.org
    Фиат МАРЕА 1.9 ТД100
    харчи: DOSTA

Колега, провери дали не са запушени отдушниците на купето.

Коментар

Къде се намират тези отдушници на купето? Как се стига до тях?
      Фиат МАРЕА 1.9 ТД100

Коментар

В багажника на калниците.

Коментар

А ако автомобила е Мареа седан?
          Fiat Tipo 1.4 91 AGT cat.
          Fiat Marea 1.6 16v 99

Коментар

кола

или тай антифриз при мен е така макарче не се налага да доливам или има и вероятност и тези отдушници да са затворени а те са пак там в бронята от въртре се виждат
            КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
            Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
            http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Не е лошо да видиш дали не влиза и вода вътре в купето някъде отвън.

Коментар

Здр.Това с потенето е когато стане студено, дори да не вали пак се потят. Къде се намират тези отдушници и как се стига до тях? Хич не ми е ясно къде да ги търся.
                Фиат МАРЕА 1.9 ТД100

Коментар

Включи климатика.Обира за броени минути влагата от цялото купе.Ако си с климатроник на MAX DEF се включва и компресора без да го задействаш от копчето.
                  AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
                  HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
                  Kawasaki ER-6n'2012

Коментар

За това направо не съм се и сещал. Ще го направя и ще пиша за ефекта му. Дано да има ефект, колата е с климатроник.
                    Фиат МАРЕА 1.9 ТД100

Коментар

Да не ти е пукнато радиаторчето за парното? Днес за пръв път карах с отворена клапа (лятото я разкачих от оста и вързах с тел) и сменено радиаторче на парното. С трима човека в колата никакво запотяване НИКЪДЕ. Направо се родих
                      Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Working...
                      X