Всъщност под дясната чистачка би тябвало да поленовия филтър. Сега... мое дясно или твое дясно?На колата дясното.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ОБИЛНО ИЗПОТЯВАНЕ на стъклата на МАРЕА
Collapse
X
-
Това с тези клапи направо ме изненада. Не бях чувал за тях. Ще ги проверя дали изобщо съществуват в комбито ми. Искам да попитам колегата дето си е сменил радиатора на парното сам ли го е сменил и за какви мъки иде реч?Обяснявайте малко по-подробноFiat Tipo 1,6i.e.
Fiat Marea Weekend 1,6 ELX 16V
Коментар
-
roko_ok написа:.... филтъра.Той пък се намира под лявата чистачкаmaskarata написа:....Вдигаш капака и вляво под чистачката има един пластмасов капак ...roko_ok написа:Писах ти по-горе.Отваряш капака на мотора,под лявата чистачка има кора....
Коментар
-
ogi28b написа:roko_ok написа:.... филтъра.Той пък се намира под лявата чистачкаmaskarata написа:....Вдигаш капака и вляво под чистачката има един пластмасов капак ...roko_ok написа:Писах ти по-горе.Отваряш капака на мотора,под лявата чистачка има кора....Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ
Коментар
-
Много съм спокоен дори, ама мое ляво , или твое ляво ? Моя двигател, или твоя? Само имам една молба - като завиваш надясно - да въртиш волана по посока на часовниковата стрелка, а като завиваш наляво - върти го наобратно на часовниковата стрелка. Моля Едно въпросче може ли? Коя е предната част на двигателя, и коя - задната?
Коментар
-
Всички разяснения по посоките на автомобила трябва да са в посоката му на движение. Под чистачките има само един капак, така, че и да искаш не може да го объркаш Не се карайте за глупости. Пийте по едно питие и си гушнете жените да ги стоплите Относно разяснението за: "Лесно ли се демонтира и монтира казанчето на парното" и "Отводните въздуховоди в багажното на мареа комби" - до къде стигнахме?Fiat Tipo 1,6i.e.
Fiat Marea Weekend 1,6 ELX 16V
Коментар
-
maskarata написа:И все пак покажи къде съм написал "лявата чистачка". Ако съм сгрешил извинявам се на целия Форум - да знаете че като гледате в ляво, всъщност вие гледате в дясно, независимо че сетивата ви казват друго.Със здраве - Стоян.
Коментар
-
По темата "ляво-дясно" аз приключвам. По темата на клегата с проблемното запотяване на джамовете виж тук - http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=10138 обяснено е как се сменя казанчето при Браво/Брава предполагам при Мареа няма да има разлика. И все пак ако не губиш антифриз не се занимавай с казанчето за парното.Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ
Коментар
-
Моята Марея имаше същия проблем и понеже го направи през ранната есен стигнах до извода ,че материала от който е направено уплатнението на клапата залепва при нагряване от слънцето .Аз само за проба го натърках с малко талк,сега няма проблеми при затваряне и отваряне на клапата.FIAT UNO 1.1 -50к.с АГУ-LOVATO
FIAT TIPO 1.4 -78к.с АГУ-LOVATO
FIAT MAREA WEEKEND 1.6 16V-103к.с АГУ-LOVATO
HONDA CR-V -147 к.с. ГИ- SIMGAS
Коментар
-
maskarata написа:Порблема най-вероятно идва от спукан радиатор или от наеотваряща клапа за външен въздух. Мазни ли са ти стъклата?Fiat Marea SX 1.6. 16V '98
Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16V '99
Коментар
-
zihe написа:maskarata написа:Порблема най-вероятно идва от спукан радиатор или от наеотваряща клапа за външен въздух. Мазни ли са ти стъклата?Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ
Коментар
-
zihe написа:maskarata написа:Порблема най-вероятно идва от спукан радиатор или от наеотваряща клапа за външен въздух. Мазни ли са ти стъклата?Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Клапата няма оправяне, поне не без чупене или разглабяне на цялото табло. Най-лесно е да я откачиш дясната част на оста от моторчето и с тел да вържеш клапата в положение напълно отворена. Или с някое въженце и пружина да си направиш някакъв механизъм в жабката.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар