колеги някой сменял ли е радиатор на парното на марея (с климатик) интересуваме дали ще трябва да се вади цялото таблао или ще се измъкне от кутията отдолу под жабката , като гледам май ще стане ама , да знам да предвида един ден за разглабяне .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
въпрос за парно на марея
Collapse
X
-
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=10138Смяната не е сложна! Вярно първия път е кофти ама ще се справиш.Следвай описанието в посочената тема и няма да имаш грижи Благодарение на тази тема, разфасовах жабката и махнах всичко за 1 час.Завих и централата на еърбега за да не се мокри още.На следващия ден за 1час монтирах радиаторчето, обезвъздуших и те така .Ако централата е леко влажна"мокра" я подусши с едно парцалче внимателно!Успехnow. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
-
И аз имах същия проблем с радиаторчето на парното, но не съм купувал ново радиаторче за 50 лв. ,а си го оправих за 3,5лв. след като отворих отстрани пластмасовите капаци изчистване на цялото радиаторче отвън и отвътре силикон от червения за гарнитури на главите на колите и нови гумени пръстени.Отваряш почистваш силиконизираш хубаво затваряш изчакваш да дръпне малко силикона и монтираш, слагаш малко силикон на тръбите и монтираш радиаторчето.Направил съм досега 3 коли и няма дерт!И всичко се оправя за 3,5лв. ,а не за 50лв.(само радиаторче) и отделно за майстор ... ехеее то отиде много!!! Остатъка от пари 50лв. отивате и в някоя кръчма бом бок ... хахахххТова е от мен поздрави!!!
Коментар
-
MadHead написа:Някой може ли да каже размера на пръстените да си ги купя преди смяната, а не да ходя след като го сваля да търся Или някакъв ОЕМ номер?now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
mdinkov написа:цяла тема сте заформили докато вида :D , видях свалено парно от марея дизел и бешедо ста различно от браво , понеделник ще вида и ако се окаже като на браво направо ще черпа . благодарности на всичики които се отзоваха .Honda Accord 1.8 115к.с. 96г.
Honda Civic 1.5 90к.с. 93г.
FIAT Marea 115 '99 1.8 113hP 182.A2.000