Миналата седмица установих, че под стелката на шофьора е МНОГО мокро, на пипане течноста беше мазна, но не мирише на нищо. По принцип имам теч на антифриз от 2 места, така че знам че си намалява. Забелязах, че стелката има малка дупка, а толкова много не е валяло че да е от мокро от обувки. Странното е че нагоре към педалите е абсолютно сухо. Мокър е само мокета назад след тази пластмаса под стелките. Цяла седмица стелката я бях махнал и отворил леко прозореца в гаража, но това изощбо не изсъхна. Сега под стелката слагам вестник и всеки път като се прибирам го хвърлям добре напоен
Четох в една друга тема, че май оттам под мокета минавал и маркуча за задната чистачка, възможно ли е да е спукан и да е от него? По принцип ако е спукано радиаторчето на парното къде точно да гледам дали е мокро?Ъпдейт: Изпочупих тъпите щипки и свалих двете странични пластмаси долу зад средната конзола. Тече някъде оттам точно покрай педала за газта. Всичко беше мокро, кал, косми.. но не мирише на нищо. Мокро е точно зад пепелника. Самото радиаторче не го виждам къде е, виждам само една тръба, която отива откъм страната на педалите някъде към жабката, тръбата и под нея е абсолютно сухо. Пръснах малко на предното и задното стъкло и после пуснах колата да работи, от парното миришеше на ябълка точно като течността на чистачките. А сега де?
![Smile](https://www.fiatforum.bg/core/images/smilies/icon_smile.gif)
Коментар