Здравейте колеги, преди няколко дена си сложих антифриз на колатаче бях със вода и ми протече тръбата която влиза във водната помпа. По точно тече там кадето влиза тръбата в помпата. дайте съвет какво да я правя ? дали да слагам добавка за премахване на теча? или как се сваля евентуално самата тръба от там имали гумичка която да оплътнява там? защото видях че се продават такива тръби но моята е здрава и ако е може само някаква гумичка да сменя? колата е фиат темпра 1.9 тд. Благодаря
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
теч на антифриз зад водната помпа
Collapse
X
-
Re: теч на антифриз зад водната помпа
Искрен написа:Здравейте колеги, преди няколко дена си сложих антифриз на колатаче бях със вода и ми протече тръбата която влиза във водната помпа. По точно тече там кадето влиза тръбата в помпата. дайте съвет какво да я правя ? дали да слагам добавка за премахване на теча? или как се сваля евентуално самата тръба от там имали гумичка която да оплътнява там? защото видях че се продават такива тръби но моята е здрава и ако е може само някаква гумичка да сменя? колата е фиат темпра 1.9 тд. БлагодаряA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Реклама
Collapse
Коментар