Колега с икономия от това няма да постигнеш нищо. Двигателя не може да влезе в работен режим и това не е много полезно от много страни. Честно да ти кажа и двете ръце да са ти леви и двете да са ти заврени на едно място където слънце не огрява си мисля, че можеш да дадеш 12лв за термостат от рено5 и да го сложиш в маркуча.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съмнения за термостат
Collapse
X
-
fuoco написа:Нищо, спамете, днес я чаках да загрее и на 12-тата минута пусна термостата (студеният маркуч стана горещ).На три черти под средата се случва това, ниско е, но няма да сменям за сега термостат.Остава да засека разхода на дълъг път другата седмица.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
dudulia написа:fuoco написа:Нищо, спамете, днес я чаках да загрее и на 12-тата минута пусна термостата (студеният маркуч стана горещ).На три черти под средата се случва това, ниско е, но няма да сменям за сега термостат.Остава да засека разхода на дълъг път другата седмица.Fiat Bravo 1.8 GT, 1996 г.
Коментар
-
Ами при мен е същата работа, по А2 държи подобни стойности, да не са и 3 черти под средата даже.Другата седмица в петък ще пиша, като се върна пак в София, какъв разход ще ми е дало, до колкото знам, по високия разход може да се познае.Иначе дано отчитането да не е добре, ама в града си стои и при мен по средата в задръстванията, но пък перките малко по-рано включват, като че ли.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар