Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Съмнения за термостат

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колега с икономия от това няма да постигнеш нищо. Двигателя не може да влезе в работен режим и това не е много полезно от много страни. Честно да ти кажа и двете ръце да са ти леви и двете да са ти заврени на едно място където слънце не огрява си мисля, че можеш да дадеш 12лв за термостат от рено5 и да го сложиш в маркуча.

Коментар

fuoco написа:
      Нищо, спамете, днес я чаках да загрее и на 12-тата минута пусна термостата (студеният маркуч стана горещ).На три черти под средата се случва това, ниско е, но няма да сменям за сега термостат.Остава да засека разхода на дълъг път другата седмица.
      Колега,това със стрелката не значи,че термостата ти не работи!Може да имаш грешно отчитане!
      Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
      Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

dudulia написа:
        fuoco написа:
        Нищо, спамете, днес я чаках да загрее и на 12-тата минута пусна термостата (студеният маркуч стана горещ).На три черти под средата се случва това, ниско е, но няма да сменям за сега термостат.Остава да засека разхода на дълъг път другата седмица.
        Колега,това със стрелката не значи,че термостата ти не работи!Може да имаш грешно отчитане!
        Да попитам и аз в тази връзка. Термостата ми е сменен преди месец. Миналата седмица на дълъг път стрелката си стоеше на две чертички под средта през цялото време, та ако е от грешно отчитане къде да търся проблема. В града стрелката си стои в средата, но не трябва ли да е така и на дълъг път? Колата е Fiat Bravo 1.8 16i.
        Fiat Bravo 1.8 GT, 1996 г.

Коментар

Ами при мен е същата работа, по А2 държи подобни стойности, да не са и 3 черти под средата даже.Другата седмица в петък ще пиша, като се върна пак в София, какъв разход ще ми е дало, до колкото знам, по високия разход може да се познае.Иначе дано отчитането да не е добре, ама в града си стои и при мен по средата в задръстванията, но пък перките малко по-рано включват, като че ли.

Коментар

При мен преди смяната на термостата дори и в града, след като се позастуди малко стрелката отлепяше на една чертичка и си стоеше там. Дали смяната се отрази на разхода не съм сигурен защото много малко карах колата с повреден термостат и не съм го засичал.
            Fiat Bravo 1.8 GT, 1996 г.

Коментар

Working...
            X