Колеги, карам един Фиат Купе 1.8. 16в ама нещо много взеха да ми се потят стъклата.Въпроса ми е знаете ли къде му стои филтъра на купето (не въздушния филтър на двигателя) да пробвам да го сменя да видим ще даде ли резултат?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Филтър на купе
Collapse
X
-
NitroF1 написа:И нея я гледах... нищо и няма... остава да е филтъра на климатика/ на купето... ама някой треа да ми каже къде е ?ex. Fiat Marea 1.6 16V
ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
Lancia Kappa 2.0 VIS
Коментар
-
stefan_milev написа:Sev написа:виж клапата за външен въздух да не е запецнала затворенаAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Клапите са две, колега - едната е за върешна циркулация или свеж въздух отвън, другата е между толо и студено - през кой радиатор да пуска въздух, на климатика или парното. Има и още един момент "Max Def" , който е за изсушаване на стъклата, тогава прекарва въздуха през двата радиатора, но как точно не съм се интересувал.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар