Здравейте на всички във фиат форума искам да споделя един проблем на които се надявам да има решение.датчикат които е на таблото и показва темературата като колата загрее и достигне нормалната температура всичко изглежда наред но като дам газ при потегляне стрелката постепено пада надолу като превкюча от 1 на 2 ра пак се вдига и като подам газ пак пада .....като се остави колата без да се пипа никаква газ в спряло положение стрелката даржи темературата в нормалното положение на средата колата е фиат браво двигател диселов година 98 март месец тд100 .........спешно се нуждая от помощ!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Датчик за тепературата на водата.Голям Проблем
Collapse
X
-
Н-ВЪЛКЪТ написа:аз имам пунто и ми правеше така.карах я на сервиз смениха ми термостата и се оправи така че провери него
Коментар
-
ogi28b написа:lubomm написа:madmax написа:има ли значение бензин ли е дисел ли е?
Коментар
-
lubomm написа:Ами колега оги много те уважавам но се пак дизела и бензина загряват по различен начин и на различни градуси това имам в предвид
Коментар
-
Не съм специалист, но логиката ми е такава: ако стрелката пада точно и само когато подаваш газ, независимо дали колата е в движение, а веднага след като отпуснеш газта моментално се вдига пак, значи проблемът е промяна в напрежението - т.е. електронен. Ако, обаче, стрелката се вдига постепенно и пада докато си в движение - сменяй термостат и би следвало да се оправи. Във втория случай става въпрос за стандартна повреда в термостат, който държи постоянно отворен или полуотворен.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар