Здравейте , проблемът ми е , че се мъча сам да си сменя вентилаторът на парното , но доколкото установих единствения начин да стигна до него е като разглобя цялото табло , а в такова приключение май не ми се влиза. Намира се под капака , под чистачката има една пластмаса под нея се отваря куха ниша , където едвам успявам да достигна вентилаторчето , което разбира се е най-отдолу и от там влиза в купето. Затова моля , всеки който има някаква идея различна от сваляне на цялото табло , или е просветен в италианската тайна , откъде и как по-точно да достигнеш и да си смениш "ш......о" вентилаторче така че да ми е топличко и на мен , да бъде така добър и да драсне някое и друго редче. .........Благодаря предварително ........Fiat Uno 1.4 1991г. бензин
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с вентилаторът на парното на Fiat Uno 1.4 91г.
Collapse
X
-
Помагайте на момчето,че идва зима и без парно ... Аз мога само с линк за един торент на една книга на полски-Obsluga Fiat Uno да помогна. http://www.mininova.org/tor/1219914
-
Не мога да съм категоричен, но вентилатора би трябвало да се сваля през/под жабката и то много лесно. Стандартно е "навит" на корпуса си, като е фиксиран с едно или две винтчета. Отсраняват се и с леко завъртане се издърпва надолу и се изважда. Откача се куплунга и е в ръцете ти. Поне е така на 90% от автомобилите. Наври се под жабката и погледни нагоре - би трябвало да го видиш.
Коментар
-
още веднъж БЛАГОДАРЯ !!!!!!!!! ЛЕЛЕ , добре че все пак не е цялото табло ама то като гледам коя част и как изглежда, ще се боря значи .............(веднага ми изкочи идея за портативно вентилаторче на парно за кола ,такова дето го включваш в запалката и то си топли ли топли)Fi4ka Uno'91 1.4
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар