Концентрат с дестилирана вода в необходимата пропорция е мисля по-сигурен вариант.
А какъв концентрат да си взема и от къде ?
Приста Лонг Лайф . Червен е на цвят има много добро свойство да не се запенва и образува мехурчета въздух които циркулират из охладителната система и нанасят вреди. Истински е проверено практически и в лабораторни условия. Не правя реклама на продукта а споделям впечатления от употребата му. Както казах и по горе проверен е в лаборатория и съставките му отговарят напълно с описаните от производителя.
Ако ви кажа как си правя концентрата на антифриза ще се спукате от смях Без да си мръдна пръста и да се цапам по колата
я кажи де,да чуем
Все се надявах, че никой няма да иска да разбере! Ха ха!Значи правя следното: Отварям капачката на казанчето и вадя 1 литър със спринцовка и на негово място директно наливам 1Л концентрат и паля мотора да го развърти по двата кръга Хихихи, без цапане и източване на водата! 1Л = -10С; 2Л = -20С и Т.Н.
Колега, откъде си купи спринцовка 1 литър ? И аз искам такава, ама ако има 5-литрова, още по-добре !
Ако ви кажа как си правя концентрата на антифриза ще се спукате от смях Без да си мръдна пръста и да се цапам по колата
я кажи де,да чуем
Все се надявах, че никой няма да иска да разбере! Ха ха!Значи правя следното: Отварям капачката на казанчето и вадя 1 литър със спринцовка и на негово място директно наливам 1Л концентрат и паля мотора да го развърти по двата кръга Хихихи, без цапане и източване на водата! 1Л = -10С; 2Л = -20С и Т.Н.
Колега, откъде си купи спринцовка 1 литър ? И аз искам такава, ама ако има 5-литрова, още по-добре !
Колега, най-добре става с 50сс спринцовка и просто пропуснах да кажа, че ваденето на водата е малко играчка с много повторения, НО НЯМА ЦАПАНЕ
CSI in the CAR !!!
Mancuzo Fiat PUNTO 1.7DS 176B3.000,около (6,7л-11л /100)София.
Тая приста, дето я коментирате не е добре да се смесва с друг антифирз, освен ако и стария не е червен.Изобщо червен антифриз е приемливо да се смесва само с червен.Е, или поне да има червеникав отенък - след 3-4 години употреба определено си е изгубил доста от яркостта
I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
На мен червен антифриз нещи не ми звучи добре,предпочитам синичкия :DП.П Сега ми дойде на акъла че антифриза по принцип се е безцвете.И го оцветяват,което означава че м/у син и червен разликата е само в цвета и не пречи да се смесят единсвеното което ще се получи е че антифриза ще стане лилав.
Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар