Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

относно парното и показание ЕРОР КЛИ на дисплея

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

deian_kirov написа:
    sUkI написа:
    deian_kirov написа:
    sUkI написа:
    deian_kirov написа:
    Scorpion_BV написа:
    Не си спазил точната последователност на превключване. Прочети всичко внимателно и го направи точно както е написано. Тънкоста е в превключванията с врътката за вентилатора.
    Значи поставям лявата врътка на най топло, средната на вентилатора на 0 и дясната на Мах Деф, включвам на контакт и преди да са изминали 10 сек. превключвам вентилатора последователно от 0-авто-0-авто-0 и трябва да изпише някакъв код ама при мен изписва само Ерор Кли и нищо друго след това се показва километража.Днес като запалих вентилатора си работеше на всички позиций , но само за около една минута и пак спря и изписа Ерор Кли !?!?
    И след като свърши самодиагностиката изпива EROR CLI и започва да духа на МАX DEF , 1 към 1 с моя проблем имаш колега!
    То започва да духа на Мах Деф още като подам контакт, поне при мен е така
    Бъркаш се,минават тия 10-15 секунди и в момента когато изпише грешката на дисплея започва

Коментар

Явно не ви пречи да си карате с грешките и неработещите климатици, щом въпреки помощта от форума все още не сте отишли на майстор разбиращ от климатици... Моят такъв за нещастие е в Канада, но все ще се намери нов някой... В повечето случаи аномалиите с електронните тестващи вериги в автомобилите се дължат на лоши връзки. Сериозно.
      Steliyan's Life!
      FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

External temperature sensor A.C or D.C indistinguishable - 34Колеги на мен ми исписва ерор 34 моля някой да каже каква е тая грешка,освен външен температурен сензор второто какво е?Благодаря предварително.
        FIAT BRAVA 1.9JTD 1999

Коментар

cecomotors написа:
          External temperature sensor A.C or D.C indistinguishable - 34Колеги на мен ми исписва ерор 34 моля някой да каже каква е тая грешка,освен външен температурен сензор второто какво е?Благодаря предварително.
          Неразличим,неразчитащ се-това значи

Коментар

Working...
          X