Здравейте,ако може някой да ми помогне, вентилатора ми работи без да съм го пуснал и духа топло ,а потенциометъра за температурата е в положение (студено),а на дисплея ми изписва ЕРОР КЛИ
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
относно парното и показание ЕРОР КЛИ на дисплея
Collapse
X
-
Re: относно парното и показание ЕРОР КЛИ на дисплея
naskobg написа:deian_kirov написа:Здравейте,ако може някой да ми помогне, вентилатора ми работи без да съм го пуснал и духа топло ,а потенциометъра за температурата е в положение (студено),а на дисплея ми изписва ЕРОР КЛИ
Got nos?
Коментар
-
Vladim написа:lubomm написа:датчика за външна температура е аут (намира се в дясно огледало )
Got nos?
Коментар
-
sUkI написа:Вникнете малко в писанията!
Коментар
-
naskobg написа:deian_kirov написа:Здравейте,ако може някой да ми помогне, вентилатора ми работи без да съм го пуснал и духа топло ,а потенциометъра за температурата е в положение (студено),а на дисплея ми изписва ЕРОР КЛИ
Коментар
-
sUkI написа:naskobg написа:deian_kirov написа:Здравейте,ако може някой да ми помогне, вентилатора ми работи без да съм го пуснал и духа топло ,а потенциометъра за температурата е в положение (студено),а на дисплея ми изписва ЕРОР КЛИ
Коментар
-
ogi28b написа:sUkI написа:Вникнете малко в писанията!
Коментар
-
Vladim написа:lubomm написа:датчика за външна температура е аут (намира се в дясно огледало )
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар