Stefan Hadjov написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Казанче на парното - Въпрос
Collapse
X
-
Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ
-
maskarata написа:Stefan Hadjov написа:maskarata написа:Stefan Hadjov написа:reter написа:защото съм чувал само за лоши последици от тея добавки, които искачат след време.
Коментар
-
maskarata написа:Stefan Hadjov написа:maskarata написа:Stefan Hadjov написа:reter написа:защото съм чувал само за лоши последици от тея добавки, които искачат след време.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
batproho написа:maskarata написа:Stefan Hadjov написа:maskarata написа:Stefan Hadjov написа:reter написа:защото съм чувал само за лоши последици от тея добавки, които искачат след време.Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ
Коментар
-
Убий ме но 40лв. не давам за смяната на радиаторчето, сам ще го сменя ако трябва но толкова пари не давам.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
batproho написа:Убий ме но 40лв. не давам за смяната на радиаторчето, сам ще го сменя ако трябва но толкова пари не давам.Фиат марея уикенд 1.9ТД100
"Доброто винаги побеждава злото.Така че, който победи,той е добрият!"
Бат Бойко победи...но се оказа,че не е добрият!!
Коментар
-
ivannik написа:batproho написа:Убий ме но 40лв. не давам за смяната на радиаторчето, сам ще го сменя ако трябва но толкова пари не давам.Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар