Здравейте колеги! Имам проблем със загряването на фиата (1.6 16V, брава). При изванградско каране температурата е под средата или ако пусна климатика е точно на средата, но в градски условия по светофарите качва много(малко преди червената зона). сменях термостат, датчика за температурата и реостат. Вече имам даже и копче за аварийно пускане на перка, защото изхварли водата вече няколко пъти. След последния ремонт и диагностика , когато пак ми казаха "добре е", пак загрява така странно и вече на градско карам само с пусната перка. Ако някой се сеща какво и е, моля кажете!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем със загряването!!!!!
Collapse
X
-
Re: проблем със загряването!!!!!
niki_fena написа:Здравейте колеги! Имам проблем със загряването на фиата (1.6 16V, брава). При изванградско каране температурата е под средата или ако пусна климатика е точно на средата, но в градски условия по светофарите качва много(малко преди червената зона). сменях термостат, датчика за температурата и реостат. Вече имам даже и копче за аварийно пускане на перка, защото изхварли водата вече няколко пъти. След последния ремонт и диагностика , когато пак ми казаха "добре е", пак загрява така странно и вече на градско карам само с пусната перка. Ако някой се сеща какво и е, моля кажете!Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
-
niki_fena написа:работи ама мн за кратко. На последната диагностика ми казаха че и 2-те степени включват когато трябвалоФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
niki_fena написа:нов съм във форума. как да получа такава информация за добър сервиз във варна!Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Наистина става дума за гарнитура на главата. Но има нещо много важно - това е последствие, а не причина! Не вярвам да грее от изпуснала гарнитура. По-скоро гарнитурата е заминала в следствие на прегряване. Колега, съветът ми е да откриеш причината за прегряването, преди да се захващаш с главата. Иначе рискуваш да си имаш сменена гарнитура и отново грееща кола.Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар