От 2-3 дена стрелката на температурата на водата ми се вдига до червенотоно колата не прегрява спрях колата перката си се вклучва и се спира стрелката се качва до червеното и след няколко мин си слиза посредата както трябвада седи къде може да е проблема
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
стрелката на температурата проблем
Collapse
X
-
Ако нямаш повреда тук е коментирано защо се вдига температурата.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...763&highlight=Bravo 1.6 / 16
Коментар
-
Кометарите в темата не важат за 1.9 ЖТД Ако температурата се качва - със сигурност нещо не е наред. Ако всичко е наред - температурата никога не се покачва над средата, според стрелката.Колега автор, така както си го написал - само едната перка ли ти се включва? Понеже перката...те са перки. Ако само едната - може би другата е поела пътя към вечността.
Коментар
-
и 2те се вклучват днес карах и стрелката си седеше посредата както си трябвааз си мисля да няма ваздух или масата да се базиказащото и кат се вдигне стрелката колата не прегрява не изхварля водааз се вдига за няколко мин. и пак слиза дори парвия пат я загасих колатаи пак я запалих стрелката си стоеше на средата се едно нищо!!!Mercedes E200 coupe
Коментар
-
Ами точно за да разбереш дали самият уред не се бъзика, и стрелката му да подскача, провери температурата с диагностичен софтуер, да видим какво разбира ЕКУ на колата за температурата. Ако за ЕКУ темп. е 85-90, а стрелката е нагоре от средата - нещо уреда се бъзика. Потърси в темите на naskobg мисля че неговата стрелка подскачаше по подобен начин.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар