Значи колата е Темпра и ми тече антифриз в краката (на шофъора) , предполагам че е или радиатора на парното в купето или маркучите които влизат в него ако някой е имал подобен проблем нека да каже лесно ли се разглабя таблото за да се стигне до него и имали някакви тънкости
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
тече ми антифриз в краката :( - оправен
Collapse
X
-
разкостих я днеска , жабка + това под волана + централната конзола + още някаква щуротия оказа се 4е е кранчето само че сеа се чудя дали да го копувам ново или от някоя морга,защото ново почти го няма и един пич в магазина ми каза по-добре си земи от някоя морга защото ние имахме едни ама те омекват след 1 месец и ни ги вращат тъй че давайте съвети за да знам утре сутрин какво даправякара Fiat Tipo 1.6 ,Fiat Tempra 1.8 16V
Коментар
-
така и направих един мой приятел работи в магазин за авточасти и понеже ми трябваше спешно ме изпрати при тях , ами оправих го много сам доволен от себе си защото сам го правих но зглобявабето на таблото малко се озорих че то свалях средната конзола, жабка и това под волана абе заслужава си човек да го направи иначе после я тествах кочината цялотои цариградско на 6000 оборота с климатик на макс нито е прегряла нито ни6токара Fiat Tipo 1.6 ,Fiat Tempra 1.8 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар