Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за 2-ра степен на перката ???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос за 2-ра степен на перката ???

Привет. Искам да попитам някой знае ли как да проверя да ли и 2-те степени на перката ми работят защото от 1 година я имам колата и сам забелязвал да работи само 1-вата степен. И на колко градуса се вклучва втората степен може щото несам дигал над обичайното градусите за това да несам засичал 2-ра степен да се включва>?< Благодаря предварително
    www.puntopower.com
    FIAT Punto 1.2 16V Sporting

Да, като включиш колата на диагностичен софтуер, там има различни тестове, едни от които са именно за перките и техните степени. Друг начин, който е строго НЕпрепоръчителен, е да откачиш кабелите за 1 степен, и да чакаш 2-ра.

Коментар

Re: Въпрос за 2-ра степен на перката ???

fanatiliano написа:
      Привет. Искам да попитам някой знае ли как да проверя да ли и 2-те степени на перката ми работят защото от 1 година я имам колата и сам забелязвал да работи само 1-вата степен. И на колко градуса се вклучва втората степен може щото несам дигал над обичайното градусите за това да несам засичал 2-ра степен да се включва>?< Благодаря предварително
      И третия начин, най-достъпен в домашни условия е да извадиш куплунга от датчика на радиатора, да включиш на контакт и с един проводник да съединяваш средния изводите на куплунга поотделно с останалите два - така ще имитираш работата на датчика на радиатора!Виж схемата на куплунга: http://www.axm-auto.com/index2.php?b...menkl=1&show=1

Коментар

Working...
      X