Здравейте колегиСъс сигурност някой е питал преди мен, но не можах да намеря необходимата ми информация та въпроса ми е следния.Дойде време да сменя радиаторчето на парното (така де онова дето обикновенно поти стъклата и ти мокри краката ) :D, та ме интересува някой правил ли е такава смяна сам, за да даде някой друг съвет. Знам само, че това радиаторче се намира под таблото и нищо друго. Искам да занм дали си заслужава да се мъча да го сменя сам и най -вече дали ще успея, а също и колко горе-долу вземат за това майстори?Ако някой каже и цената на въпросния артикул, много ще съм му благодарен!Благодаря Ви предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с радиаторчето на парното Пунто мк1 94г. 1.6
Collapse
X
-
ползва се търсачка!има цел раздел Често задавани върпроси. там има тема http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=13483радиатора е към 60 пари..Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
-
Ако имаш климатик да не забравиш да източиш фреона и да разкачиш тръбичките намиращи се до щуцерите на радиаторчето на парното / от към дигателния отсег/. Иначе линка е много полезен просто е за вариант без клима. Ако имаш инструменти става и за един ден.LANCIA LYBRA SW 2.4 JTD '2000
FIAT PUNTO 1.2 75 ELX '97
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар