Backo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Инсталиране на климатик - допълнително?
Collapse
X
-
Vladim написа:...Така, че едва ли 350-400лв. ще му стигнат на колегата за целият комплект на системата!
Коментар
-
svilens написа:Backo написа:Давайте ги тез коли + климатиците на карантия за монтажа се разбираме допълнителноJoro написа:Vladim написа:...Така, че едва ли 350-400лв. ще му стигнат на колегата за целият комплект на системата!Peugeot 406, 2000 HDi 90
ex. Peugeot 106 1,5 D
ex. Ritmo 70 138B2.000
ex. Tempra 2.0 159A6.046
Плийз, юз кирилик алфабет! Иф ю нот булгариан, но проблем юзинг shlockаvitsa. Бест регардс!
Коментар
-
style34 написа:А за Брава дали няма да има проблем с компа - обороти празен ход и т.н.?Peugeot 406, 2000 HDi 90
ex. Peugeot 106 1,5 D
ex. Ritmo 70 138B2.000
ex. Tempra 2.0 159A6.046
Плийз, юз кирилик алфабет! Иф ю нот булгариан, но проблем юзинг shlockаvitsa. Бест регардс!
Коментар
-
Backo написа:style34 написа:А за Брава дали няма да има проблем с компа - обороти празен ход и т.н.?Браво 1.6 16v 1996
Рено Лагуна 2 1.9 dCI.
Коментар
-
svilens написа:А друго по електрониката пипа ли се? Разгледах вашата тема, но доста от нещата не ми говорят нищо
Коментар
-
При браво/брава според аутодатата е малко по различно... подава се постоянен + на еку-то и само когато е пуснат компресора се прекъсва (при темпрата 1,4 е същата работа като при браво/брава)За допълнителната ел. инсталация - слага се реле на датчика за ниското налягане в системата (ако е ниско налягането на фреона компресора не се включва) слага се реле на датчика за високото налягане (ако е по-високо от 25 бара се изключва) и още едно реле което включва перката пак от датчик в системата на около 16 бара. Така системата се самозащитава но въпреки това ако нещо се обърка има механичен клапан на компресора които се отваря на 33 бара. Наляганията са по спомен и са конкретно за темпра 2-ка. За перката - аз несъм правил 1-ва и 2-ра степен поради многото оплаквания от неработеща 1-ва степен (включително и на брат ми бравото)... сложих едно реле 50А и да си върти на MAX!Peugeot 406, 2000 HDi 90
ex. Peugeot 106 1,5 D
ex. Ritmo 70 138B2.000
ex. Tempra 2.0 159A6.046
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар