Здравейте. Карайки към морето се чудех - възможно ли е да се постави климатик допълнително на колата (моята няма ). Колата е Браво 1.6 16v 96. Някой ми беше казвал, че го е правил, но не знам. Благодарности предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Инсталиране на климатик - допълнително?
Collapse
X
-
Humppa
Имаше някъде из форума подобна тема, но мисля беше за Ланча. Както и да е. Такова не що е възможно, но разбира се на съответната цена - може би около 1500 леваще излезе. Impas56 мисля че слагат.Ето ти една тема от "френските" колеги: http://www.renault-bg.com/smf/index.php?topic=9806.0Още един сайт: http://rheamp.com/
-
По-добре си вземи направо друго Браво...иначе моята е с допълнително слаган климатик в Италия....Това което мога да споделя от моите наблюдения е че едната ролка на пистовия ремък беше напасвана от друга кола,заедно с пистовия ми ремък,защото при смяната не бяха размерите които са по каталогFiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.
Коментар
-
svilens написа:Общо взето не си заслужава. Това исках да знам.преди FIAT-BRAVO1.9JTD сега FIAT-MAREA1.8-16v
Коментар
-
dalgia123 написа:svilens написа:Общо взето не си заслужава. Това исках да знам.Браво 1.6 16v 1996
Рено Лагуна 2 1.9 dCI.
Коментар
-
Заслужава си ако си го правиш сам. До колкото знам тук от форума само аз и колегата Васко сме си монтирали сами климатиците. Ако някой друг го е правил нека се похвали, да не скромничи . Ако ти е кеф да сичовъркаш по колата и всичко друго и е в ред, това е начина да си доставиш удоволствието от нещо полезно. Обаче всеки трябва да си прицени възможностите. Ето темата в която аз и Васко сме описали всичко подробно, само че за темпра.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...E5%EC%EF%F0%E0
Коментар
-
На мен ми излезе 400лв. абсолютно всичко + фреон, масло, оцветител, нови семерини, абе всичко... Миналата година някаде по това време го монтирах и напълних, все още си работи по същия начин, охлажда си съвсем добре, с 2 думи - заслужава си парите. Представете си че колегата си продаде колата, купи такава или друга с климатик примерно за същите пари и след смяната на маслото се оказва че е за основен ремонт - 2к назад !!!Кое си струва повече ?!?Peugeot 406, 2000 HDi 90
ex. Peugeot 106 1,5 D
ex. Ritmo 70 138B2.000
ex. Tempra 2.0 159A6.046
Плийз, юз кирилик алфабет! Иф ю нот булгариан, но проблем юзинг shlockаvitsa. Бест регардс!
Коментар
-
Backo написа:На мен ми излезе 400лв. абсолютно всичко + фреон, масло, оцветител, нови семерини, абе всичко... Миналата година някаде по това време го монтирах и напълних, все още си работи по същия начин, охлажда си съвсем добре, с 2 думи - заслужава си парите. Представете си че колегата си продаде колата, купи такава или друга с климатик примерно за същите пари и след смяната на маслото се оказва че е за основен ремонт - 2к назад !!!Кое си струва повече ?!?Браво 1.6 16v 1996
Рено Лагуна 2 1.9 dCI.
Коментар
-
Joro написа:На мен ми излезе около 460 със всичкотоFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар