Проблем ли е че ми загрява толкова колата мареа 1.6 16в смелил съм термостата перката включва,дори като загаса колата пак работи снимах е запалих и температурата седи в тези градуси каде може да има проблем?Това при градско каране в пловдив
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем с загряването на мареа
Collapse
X
-
Re: проблем с загряването на мареа
devils_2006 написа:Проблем ли е че ми загрява толкова колата мареа 1.6 16в смелил съм термостата перката включва,дори като загаса колата пак работи снимах е запалих и температурата седи в тези градуси каде може да има проблем?Това при градско каране в пловдивФиат Мареа 1,8 16В, 1999г
-
Re: проблем
devils_2006 написа:да източвам системата или само миене отвън.един познат ми каза че можело от мушичките да се е зацапал гледахме не се виждат ще е закарам на струика утре.дали ще е само от това?Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г
Коментар
-
floks
и на мойта мареа перката се вклучва на последната бяла черта на мой колега също, колите са 1,6 1,6в-
Коментар
-
Re: проблем с загряването на мареа
devils_2006 написа:Проблем ли е че ми загрява толкова колата мареа 1.6 16в смелил съм термостата перката включва,дори като загаса колата пак работи снимах е запалих и температурата седи в тези градуси каде може да има проблем?Това при градско каране в пловдивF/I/A/T/ Stilo 1.9 16v 04г.
F/I/A/T/ Marea 1.6 16v 97г. - EX
Коментар
-
Здравейте при мен загрява само когато е включен климатика и то отива на червено а перките си въртят когато изключа климатика температурата веднага пада промих радиатора със специална течност но разлика няма само кадето видях зор да я обезвъздуша и още несъм сигурен че е обезвъздушена както трябва на какво може да се дължи това загряване защото в тези жеги никак нее приятно да се кара без климатик при условие че го има
Коментар
-
Fiat_Punto11 написа:a, някои да си е проверявал нивото на течноста с в радиатора ?може да губи от някъде .... и да иска доливане ...
Коментар
-
Тук има таблица (на руски език ) за възможни неизправности в охладителната система http://punto-club.narod.ru/Cooler.htm
Коментар
-
колега .... devils_2006 ... добре е да отделиш малко време на своята колица и да се направиш малко на чичо доктор ... свали си радиатора и го откарай да го измият на пароструйка .... след това с градинския маркуч вътре в него за да се промие малко, евентуално ако има нещо в него ... въветвам те да смениш датчика на радиатора който е за температурата с такъв който да включва по рано 1-ва степен (около 85-86 градуса) ... след това си провери термостата дали не е запекъл на някакво средно положение и да не отваря до край .... ако е така съветвам те по добре не копувай нов ... а ако имаш възможност си сложи такъв от рено5 работи много по добре и ако евентуално се преебе е много по лесен за смяна от оригиналния ... очакваме развитие по темата ... GOOD LUcKAUDI 1.8 20V TURBO
ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар