При настъпване на жегите започна и по-честата работа на охлаждащия вентилатор. При работа на вентилатора се чуваха "странни" стържещи звъци и реших да направя ремонт и профилактика на ел мотора. Изключих буксите на захранващия кабел , развих четирите захващащи винта и демонтирах вентилаторното тяло. Ето го и него:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ремонт на ел мотора на охлаждащия вентилатор. Фиат Мареа 1.6
Collapse
X
-
Успех на колегите решили да направят тази профилактика. След ремонта вентилатора стана много тих. Сега се двоумя дали да не поставя лампа която ми сигнализира че вентилатора работи , просто е много тих Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 Yellow_Flash_Colorz_PDT_05Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Atanas71 написа:Успех на колегите решили да направят тази профилактика. След ремонта вентилатора стана много тих. Сега се двоумя дали да не поставя лампа която ми сигнализира че вентилатора работи , просто е много тих Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 Yellow_Flash_Colorz_PDT_05Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г
Коментар
-
alvanovo написа:Atanas71 написа:Успех на колегите решили да направят тази профилактика. След ремонта вентилатора стана много тих. Сега се двоумя дали да не поставя лампа която ми сигнализира че вентилатора работи , просто е много тих Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 Yellow_Flash_Colorz_PDT_05Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Demon4eto написа:колко ще ми излезе ремонта ако си купя лагер и четки и си го оправя сам ?Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар