ти си знаеш. аз това го правих миналата година, като гледам и сега пак е бая мръсен, но вчера го направих смао отвън без да свалям нищо. между другото миналата година стана нещо интересно- минавах през някаква улица със спукана тръба и навсякъде калишак, не беше дълбоко. на другия ден карам си и по едно време като почна да се тресе колата яко- гледам перката върти и всичко се тресе- свалих я, а тя напръскана с кал яко и разбалансирана поради това. измих я и всичко заспа. обаче ми прави впечатление, е колата грее повечко. мислих малко и реших да видя какво става с радиатора и калта ами половината беше в кал- изсъхнала и то влязва добре навътре през ламелите. в такъв случай няма махане оттам дълго време, освен ако не се измие ръчно радиатора. така че може и при теб д аима нещо подобно, знам ли.айде успех
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нормално ли е да загрява толкова???
Collapse
X
-
Аве определено тия загрявания над средата, които при мен се случваха и зимата не са нормални и трябва да се прегледа системата. не е ясно през какви неща е минавала колата както в твоя пример така че едно промиване и измиване ще е полезно. но ще наглеждам зорко тия кви ги вършат, мн искам сам да го направя но няма как :DBrava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
Коментар
-
вчера карах колата до софиявръщах се след обяд при външна температура 30грна някои дълги баири след каране в колона отиваше много малко над средатано после веднага се връщаше обратнотемпературата на маслото стоеше около 90-95грдоволен съм от операциите по почистване на радиатора, има добър ефектФиат Мареа 1,8 16В, 1999г
Коментар
-
alvanovo написа:вчера карах колата до софиявръщах се след обяд при външна температура 30грна някои дълги баири след каране в колона отиваше много малко над средатано после веднага се връщаше обратнотемпературата на маслото стоеше около 90-95грдоволен съм от операциите по почистване на радиатора, има добър ефектLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba написа:alvanovo написа:вчера карах колата до софиявръщах се след обяд при външна температура 30грна някои дълги баири след каране в колона отиваше много малко над средатано после веднага се връщаше обратнотемпературата на маслото стоеше около 90-95грдоволен съм от операциите по почистване на радиатора, има добър ефектФиат Мареа 1,8 16В, 1999г
Коментар
-
Колеги и аз имам подобен проблем с охлаждането дори ако не спра климатика в баир и ще прегрее.Само че не чувам да се включва втора скорост на перката,махнах потенциометьра,и пак си работи на 1 скорост,термостата отваря,без клима успява да охлади.Какво да правя? Фиат Брава 1.6/16Fiat Brava 1.6/16v