Здравейте.Колата ми е крома добра е ма др.ме притеснява не работи климата.Имам 3 букси висящи до вентилатора които вкарва въздуха в купето /до механизм.на чистачките/ и на самия вентилатор буксата му е съвсем различна.Ходих при майстор каза,че е друг вентилатора или липсва модул който аз си го обяснявам е нещо като преходник между тези различни букси.Помагайте.Ще направа опит да кача снимки нагледно да разберете за ко става въпрос.Ако ви е по лесно драснет на СКАЙПА.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
колеги с кроми които имат климатици или климатр.Помагайте.
Collapse
X
-
Valentin_V написа:Климатика може да не ти работи поради липса на фреон.Вентилатора в купето работи ли ти като го пуснеш?
Коментар
-
Ами това че хладилния ти иска 35лв той ще ти го зареди на око те така работят нито слагат масло нито зареждат с везна. Ако се направи сметка че хладилния ще ти зареди половината фреон защото те зареждат докакто почне студеното повечето клими тръгва студеното при 200 300 гр и си студи ще излезне че при хладилния за цялосно зареждане ще е 70лв .Колегата дето прави авто климатици ти е казал цена при която ти гарантира правилно зареждане.Обичам си работата.
Коментар
-
Valentin_V написа:Ами това че хладилния ти иска 35лв той ще ти го зареди на око те така работят нито слагат масло нито зареждат с везна. Ако се направи сметка че хладилния ще ти зареди половината фреон защото те зареждат докакто почне студеното повечето клими тръгва студеното при 200 300 гр и си студи ще излезне че при хладилния за цялосно зареждане ще е 70лв .Колегата дето прави авто климатици ти е казал цена при която ти гарантира правилно зареждане.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар