Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с климатика на Фиат Купе 1.8 97 год.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с климатика на Фиат Купе 1.8 97 год.

Колеги имам проблем с климатика на Купето,значи преди 2 седмици го заредих догоре,и там духаше студено,ала и времето беше хладно,сега дойдоха жегите и нещо не е като хората,ту духа ту не духа.Перката трябва ли да работи постоянно моято ту се пуска ту спира...ала през тези интервали ми изключва и компресора и се получава някаква каша...???..Някой имал ли е подобен проблем,и ако да къде да търся проблема,ако знаете и сервиз където разбират от климатици-не само да ги пълнят казвайте...
    ......1.8....16v.....1997....

Погледни бизнес раздела, има добри сервизи за климатици. Нормално е перката да спира от време на време ако не е много топло. Ако не ти работи някоя степен на перката, в жегата е възможно компресора също да спира от време на време

Коментар

И първата и втората степен се включват...трябва ми сервиз както ви казах дето разбират от ел. схема на климатика на Фиат..а не само да пълнят..

Коментар

Никой ли не може да помогне..??

Коментар

Обади се в тази фирма: http://rheamp.com/contacts.html и им обясни какъв ти е проблема, ще ти кажат дали могат да ти помогнат!Хората си разбират от работата!Аз лично съм много доволен от тях.Успех

Коментар

IMPAS 56

Коментар

Working...
            X