Може и отгоре да се бръкне с къса отверка,особено,ако винтовете са ОК
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Неработеща първа степен на перката
Collapse
X
-
Колега ShefyТоз "бръзовар" реостата подава сигнал на релето и то вкл. перката та шибни едно мостче от кабел ,свържи 2 букси и ако и тогава не сработи 1 степен тогава виж РЕЛЕТО за първа скорост работи ли.По принцип 2 релетата за 1 и 2 се управляват по маса,та може и масата да се е пребела на релето.Ако не бачка релето ги размени с друго и виж дали ще тръгне ,ако и тогава няма резултат остава масата на релто за 1,тогава правиш мостче между 2-те маси на релетата и когато е време за 1-ва скорост сработва релето за 2-ра и се включва втора скорост Масите на релетата са на кръст Дано си ме разбралFiat Stilo 1.2 16V 2003г.
Коментар
-
Колеги много ви моля да ми помогнете! Никъде във Велико Търново не предлагат този реостат.Днес питах абсолютно навсякъде. Обръщам се по-специално към Shefy,защото видях,че той си е купувал и може да ми помогне.Ако някой е съгласен да купи и да ми прати такъв реостат ще съм му много задължен.Колата ми е: Fiat BRAVA 1.6 16v 103hp. ’97 с КлиматикПредварително ви благодаря!FIAT BRAVA 1.6 16v
Коментар
-
bg_bombeto написа:Колеги много ви моля да ми помогнете! Никъде във Велико Търново не предлагат този реостат.Днес питах абсолютно навсякъде. Обръщам се по-специално към Shefy,защото видях,че той си е купувал и може да ми помогне.Ако някой е съгласен да купи и да ми прати такъв реостат ще съм му много задължен.Колата ми е: Fiat BRAVA 1.6 16v 103hp. ’97 с КлиматикПредварително ви благодаря!Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
И аз имах същия проблем с първата степен - въобще невключваше.та ония ден се въоражавам с отврка и на канал свалям го тоя реостат замерваме го бачка си.Голямо очудване от моя страна Като загледах буксите оооооооооооо ми тя едната направо се стопила.Режим с една истар климе слагаме нова букса и отново съм в джаза Първата стемен ми включва малко над средата.Кат се замисля че досега карах само на втората степен направо мехваща страх как не съм прецакал нещо.кола без турбо е като жена с малки цици, върши ти работа ама не ти праи кеф
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар