ninoneno написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Клапа за въздуха не работи - помогнете!
Collapse
X
-
Slavi_Lancia написа:Абе и с отворена не си е работа, представям си как катеря Шипка а пред мен Шкода Мадара с ремарке, кара незаконно отсечени трупи от бял бор, така красив и зиме и лете но вече на път за гатера където ще се превърне в кофражни дъски за поредният бетонен колос по черноморието а и не само там. И с огромния си черен, грозен пухтящ ауспух бълващ калбета черни пушачи от "екологичния" си мотор пъплеща с 15км/ч нагоре по баира и невъзможноста да я изпревариш заради натовареното движени на шипка. Идва ред да се сетиш за неработещата ти клапа и да проклинаш маиките до 9-то коляно на всеки тъп италянски инжинер сътворил тази така проста иначе ситемка.
Коментар
-
И аз съм в отбора с темпрата.Не знам какво имате предвид с термина отворена/затворена но при мен блокирала в положение, при което въздух отвън не постъпва и върти само този от купето.Лятото не е особен проблем защото аз я карам само на пуснат климатроник, обаче зимата е кошмар с потенето на стъклата и причината е гарантирано в положението на клапата!Поне при Темпра не виждам смислен начин да я демонтирам или монтирам без да сваля цялата кутия на вентилационната система.Обаче се опитах да поръчам нова такава клапа - на 2 места ми казаха, че не било възможно да се поръча, защото модела бил стар и не се произвеждала вече.Та в момента си стои така но до зимата ще трябва да търся някакво решение - нетърпимо е това потенеI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар