Добре, че не е станало нищо!Еми сигорно и под червеното го кара ... аххаххахахахха
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бързо загряване на бравото :?
Collapse
X
-
npace написа:silversony написа:PB 5976 BC написа:И в крайна сметка, имали някакви последствия от загряването на мотора?Някакви проблеми?Защото, това където е влезнало в червеното е много лошо!А какъв е тоя разход 17/100 дето си го писал?На мен градско над 14 не ми е правила , кво правиш ти бре човек само в червеното ли я караш?
.. но г/д 15-16/100 газ харчи , но пък аз разлика м/у бензин и газ .. помниш когато я пробвах и веднага усетих разликата... в момента НЕ усещам такава...
Коментар
-
silversony написа:npace написа:silversony написа:PB 5976 BC написа:И в крайна сметка, имали някакви последствия от загряването на мотора?Някакви проблеми?Защото, това където е влезнало в червеното е много лошо!А какъв е тоя разход 17/100 дето си го писал?На мен градско над 14 не ми е правила , кво правиш ти бре човек само в червеното ли я караш?
.. но г/д 15-16/100 газ харчи , но пък аз разлика м/у бензин и газ .. помниш когато я пробвах и веднага усетих разликата... в момента НЕ усещам такава...
Безаварийни километри и ако има дребни проблеми свиркай докато не станат по големи!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар