Колеги, дайте мнение за следният бъзик, който ми прави прибора за отчитане температурата на охлаждащата система на иначе доброто ми Фиатче Браво 1.6/16v 103к.с И така както си карах и стрелката на прибора се бе заковала в средата на уреда, изведнъж почна да играе произволно нагоре надолу в диапазона от 0 до до средата на прибора където и си беше- на моменти като че ли се оправяше и заставаше там където си беше , само за 10/20сек. след което пак започваше свойта бесцелна игра надолу нагоре. Загряването на охл. течност си е в нормални граници иначе- пипах маркучите- нормално топли както и преди да започне бъзика. Лампата за нал. масло ми е исправна и не е индикирала за слабо налягане.Според вас откъде идва проблема.......................................... ..................................................
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
прибор за отчитане температурата на охлаждащата течност Фиат
Collapse
X
-
Датчика за таблото е отделен и се намира на термостата (те са общо три) Този, който ти трябва е син.Поне при мен и при повечето колеги е с такъв цвят== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Слав написа:Датчика за таблото е отделен и се намира на термостата (те са общо три) Този, който ти трябва е син.Поне при мен и при повечето колеги е с такъв цвят
Коментар
-
Слав написа:1.Датчик - за уреда на таблото2.Датчик - за информация на "компютъра"3.Датчик - за активиране перката на радиатора
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар