Колеги от няколко дена ми капе много малко антифриз в купето....и по точно долу в краката...Първото което ми идва на ъкъла е радиатора на парното...и въпрса ми е:какво да направя1.НОВ радиатор,2.някаква добавка за запушване-"наи лесниа вариант", или проблема може да е някаде другаде
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Антифриз в купето
Collapse
X
-
Зависи колко голям е течът. Може и да опиташ с добавка за спиране на теч, но само с течна. От ония прахчета не слагай понеже съвсем ще запушат ребрата на радиаторчето и въобще няма да имаш парно. Ако не стане така, вариант 2- нов радиатор.ex. Fiat Marea 1.6 16V
ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
Lancia Kappa 2.0 VIS
Коментар
-
търси КРАНЧЕ ПАРНО !!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
4api написа:мерси колеги теча е много слаб...първо ще опитам със добавка...а ако не стане ще се взима радиатор...
Коментар
-
gari_brasna4a написа:4api написа:мерси колеги теча е много слаб...първо ще опитам със добавка...а ако не стане ще се взима радиатор...
Коментар
-
4api написа:gari_brasna4a написа:4api написа:мерси колеги теча е много слаб...първо ще опитам със добавка...а ако не стане ще се взима радиатор...
Коментар
-
4api написа:мерси колега...туку що ме разобедиха...ще се сменя радиатора...,а и добавката ми е 10лв, а казанчето 20лв.,пък и намерих упътване как да си го сменя сам :PSEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
VooDoo написа:4api написа:мерси колега...туку що ме разобедиха...ще се сменя радиатора...,а и добавката ми е 10лв, а казанчето 20лв.,пък и намерих упътване как да си го сменя сам :P
Коментар
-
Колега който каза за О- пръстените е прави като купиш радиаторчето веднага с него търси и О-пръстени (много трудно се намира точния размер) и както каза колега хубаво със силикон ги намажи преди да ги монтираш като го монтирваш радиаторчето пак намажи със силикон и стягай здраво болтовете оставиго хубаво да стегне силикона и тогава пали колата а радиаторчето аз го купих за 60-65лева.Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар