Здравейте колеги! Имам въпрос касаещ радиаторчето за парното на Типото. Ако някой го е разглобявал, може ли да ми каже капакът му, върху който се монтира кранчето на парното, декоративен ли е или зад него си тече охлаждащата течност. Като гледам моя, макар и да е захванат само с три винта, явно си е преградата за антифриза. Проблемът е, че в най-долния му край започна да прокапва течност и ще трябва да сменям някаква гарнитура може би, преди да е шурнал яко :D .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с радиатора на парното на Типо 1.6. i.e.
Collapse
X
-
За какъв дявол са тогава тези винтове на капака, ако е капсулован? Иначе в сайта на АХМ са между 65 и 75 лв, но не са проблем парите. Като го гледам как е сложен радиаторът, ми се струва по-лесно да се отремонтира на място капакът, отколкото да се сваля целия радиатор. Може и да бъркам, ама ще ми е за първи път. Аз и за това търся мнението на човек, дето се е сблъсквал с проблема.Fiat Tipo 1.6 i.e. 1992 г.
Suzuki GSX 1100 E 1985 г.
Коментар
-
Ок. След вчерашното поредно махане на корите стигнах до същия извод. Щом прокапва от капака, явно има спукана някоя тръбичка. Като спрях крана и май спря да капе. Ще се сменя май радиатор. Ами благодаря на всички за помощта и весели празници!Fiat Tipo 1.6 i.e. 1992 г.
Suzuki GSX 1100 E 1985 г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар