Колеги, споделете колко често се включва перката при каране и до къде ви стига стрелката на температурата в града при това време както е 15, 20, 25 градуса.Понеже при мен имам чуството че доста загрява и перката доста често работи.След всяко по продалжително каране (над 15 мин. нормално каране) в града перката е включена и продалжава да работи след като изгася.п.п първата скорост на перката работи !!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
колко често ви се включва перката?
Collapse
X
-
PaUnOff написа:Ами мойта перка защо като изгася двигателя спира и тя,даже и да трябва да работи още?--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Sev написа:...не е вярно че няма циркулация при спряна помпа--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
карам повече градско и забелязвам напоследък че като има повече изкачване или като вися в "задръстване" и карам бавно най-много на втора, загрява до където съм отбелязал със червената стрелка. там някъде се включва перката (чувам как падат оборотите на двигателя). не трябва ли да се включва по-рано? нормално ли е това, или има някакво закъснение при затварянето на термосата? може ли да е от антифриза? случвало ми се е и при по-ниски температури ...Fiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
Moonsteppers - All over the world and beyond ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар