копчето с червено дето е отбелязано за какво служи?При включен климатик трябва ли да е натиснато.Мисля че е да варти въздуха в само в купето прав ли съм?И пречи ли ако постоянно е включено?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
за какво служи това копче?
Collapse
X
-
ogi28b написа:Не го пипай. Нека си стои изключено. Евентуална повреда в системата е съпроводена с доста главоболия, сред които и необратимо обилно изпотяване на прозорците, в т.ч. и предния.Bravo HGT 2.0 20V
Коментар
-
vintiliran написа:Аз съм го влючвал работи си.Като сам с включен климатик не трябва ли и то да е вкючено ??????Фиат Брава 1.4 12V 1998г
Коментар
-
vintiliran написа:ogi28b написа:Не го пипай. Нека си стои изключено. Евентуална повреда в системата е съпроводена с доста главоболия, сред които и необратимо обилно изпотяване на прозорците, в т.ч. и предния.
Коментар
-
ogi28b написа:vintiliran написа:ogi28b написа:Не го пипай. Нека си стои изключено. Евентуална повреда в системата е съпроводена с доста главоболия, сред които и необратимо обилно изпотяване на прозорците, в т.ч. и предния.Bravo HGT 2.0 20V
Коментар
-
vintiliran написа:ogi28b написа:vintiliran написа:ogi28b написа:Не го пипай. Нека си стои изключено. Евентуална повреда в системата е съпроводена с доста главоболия, сред които и необратимо обилно изпотяване на прозорците, в т.ч. и предния.
Коментар
-
vintiliran написа:naskobg написа:Не.AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
iakvvu написа:vintiliran написа:naskobg написа:Не.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар