На изпарителя има датчик за замръзване, който спира компресора при 4 градуса. Така че най-ниската възможна температура е 4 градуса. Теоретично де, само от тази гл. точкаМоя го напълних миналата седмица, при 24-25 околна, температурата на средните духалки беше 9 - 9.5
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Зареждане на климатик-цена?
Collapse
X
-
ogi28b написа:На изпарителя има датчик за замръзване, който спира компресора при 4 градуса. Така че най-ниската възможна температура е 4 градуса. Теоретично де, само от тази гл. точкаМоя го напълних миналата седмица, при 24-25 околна, температурата на средните духалки беше 9 - 9.5Nissan Primera 1.6 16v P11
ex.Fiat Bravo 1.6 16v
Коментар
-
Незнам как трябва да се променят оборотите но аз като пусна климатика си остават на 800 об. А би трябвало да се вдигнат поне на 1000 (предполагам) на 800 об. духа около 13 градуса. Като ги вдигна над 1000 и веднага спадат на 10 гр.Fiat Bravo 1.2 16v
http://www.spritmonitor.de/en/detail/298072.html
Коментар
-
bochi написа:Незнам как трябва да се променят оборотите но аз като пусна климатика си остават на 800 об. А би трябвало да се вдигнат поне на 1000 (предполагам) на 800 об. духа около 13 градуса. Като ги вдигна над 1000 и веднага спадат на 10 гр.
Коментар
-
Даниел Спасов написа:cheruna написа:нека колегите Riki888 и Даниел Спасов (гледам и двамата са от София) да споделят къде са има напълнили климатиците. След като са доволни, то и други хора да се възползват. И още нещо. Случайно да е станало дума, че освен пълнене и проверка се предлага и чистене и дезинфекция на системата. Защото е нещо нужно, мисля аз, пък никой не споменава да го прави.
Коментар
-
floks
басейна на червено знаме знаешли го къде е? сервиза на дунев е почти срещу него а ако идвач от гео милев спускаш надолу подмини кръстовището и си там
Коментар
-
Фреона е мормално да намалее през зимните месеци, но не повече от 10%. Ако има по голямо отклонение вече трябва майстор а не някой дето прави хладилници да ти долива. Това с пълнене на газ и ултравиолетковата светлина е добре да се направи, но ако имаш проблем в радиатора - как ще го хванеш точно откъде е??? Абсурдно е. Това би помогнало да се хване теч по системата, като изключим радиатора. Ако имате проблем в него колеги Ви препоръчвам естествения климатикFIAT MAREA WEEKEND ELX TD100 98
Коментар
-
ogi28b написа:Сигурно дезинфекцират ИЗПАРИТЕЛЯ, ама как ще стигнт до него, без да разглобят колата... Всъщност на него се отлага влагата, и става благоприятна среда за развъждане на бактерии и миризми.Фиат марея уикенд 1.9ТД100
"Доброто винаги побеждава злото.Така че, който победи,той е добрият!"
Бат Бойко победи...но се оказа,че не е добрият!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар