Колеги доста търсене падна,но това което ме интересува го няма.И така как мога да стигна до ваничката на климатика искам да я изчистя,защото миналото лято докато работеше климатика една капка конденз не падна под колата.Като я палех след работа на климатика имаше една тежка миризма и влага.Трябва ли да разглобя цялото табло или може да се бръкне през дренажа и да се почисти с нещо?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Климатик на Фиат Браво
Collapse
X
-
Ми мъчих се с тел да бръкна през дренажа и после със спринцовка и маркуче да пръсна вътре,но всеки път явно не улучвах ваната и водата се стичаше в краката на навигатора или от мойта страна.сега мисля да слезна и да пробвам както каза ти през входа на моторчето пак с маркуче и вода,а дали ще стане с препарат за отстраняване на мухъл и плесен? :DFIAT BRAVO 1,6 16V 103ps ''97''г.
Коментар
-
Да колега ама ме съмнява че ще стане нещо с тях и са по 30лв.мисля първо да се пробвам без тези пари и ако няма ефект тогава ще помисля за този вариант.А и те са за обезпаразитяване аз нямам домашни мюбимци в колата че да се грижа за тях. Мисля да пробвам с това САВО или там както се казва по ТВ то го рекламират.FIAT BRAVO 1,6 16V 103ps ''97''г.
Коментар
-
Толкова е миналата година ходих за некви работи и го видях питах там един човек от персонала дали има ефект от него и той ми каза,че действа повече на психическа основа.И ми каза че по-добре е да си сваля ваничката и да я почистя от колкото да давам грешни пари.FIAT BRAVO 1,6 16V 103ps ''97''г.
Коментар
-
Аз си купих спрей за автоклиматици от практикер, за 7 лева, а в борса за автокозметика ес енд кей ( S & K ) струва 4.50. Гарантирам ви, че това нещо НЕ върши работа! Трябва да пръскаш през 3-4 дни. Истината е разглобяване, колкото може, и почистване. При мен също след няколко минути работа на климатика, започва да се носи невероятна воня на гадно. Конденз се стича по тръбичката която се явява влизаща във изпарителя, тоест не от самия него, а от тръбичката. И аз имам съмнения че дренажът ми е запушен. Сега ще изровя темата от миналата година, да видим какво стана тогава...http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=28495
Коментар
-
Да колега ОГИ няма да е зле сега да се заровиме по конете си докато е студено,защото после няма да ни има никакви на 40гродуса и на никой не му се занимава в тези температури с работа по колата.а колега Жоро много си прав,че трябва да се разглоби всичко и после става много скъпо. Yellow_Flash_Colorz_PDT_24FIAT BRAVO 1,6 16V 103ps ''97''г.
Коментар
-
Ще видим моя дали ще тече това лято. Аз го монтирах края на септември (климатика) - до сега не е ползван, но е измито всичко вътре - включително и питата на климатика на пароструйка - т.е. като излязал от завода е. Въпреки всичко имам съвсем лека миризма на нещо непознато в първия момент като включа парното - предполагам че за тая миризма става въпрос, но при мен едва се усеща - просто е нещо което го е нямало преди да монтирам вътрешното му тяло.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар