Интересува ме дали термостат от Браво 1,6 16 V 99г. може да стане за Браво 1,6 16 V 97 г.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
въпрос за термостат на Браво
Collapse
X
-
Няма нещо дето да не става, стига да ти се занимава и да имаш умения и инстроменти да си го направиш. На новия термостат за 99 год има само една дупка за датчик както споменаха колегите по горе. Но си има гнездо и място за втория датчик което съответно е отлято и трябва да се разпробие да му се направи резба и да си завиеш втория датчик там. Само това е разликата една дупка и една резба друг е въпроса дали ще се хванеш да го правиш, но за цената от 60 лева за нов термостат при положение че имаш друг здрав такъв аз бих се захванал с дупката. Или ако не аз на един стругар за 5 лева ша те оправи.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
bivmo
Сложи си от РЕНО 5 аз съм с такъв и вече една година нямам проблеми. Вземи го да отваря на 83 градуса.
Коментар
-
намерих си термостат с два датчика катозамоя мотор и го сложих, а другия го върнах. Сега колата държи малко по-ниска температура при извънградско около 80 градуса в града си е нормално, колата си има парно, бързо започва да духа топло. Сега държи малко по-ниска температура, но ще я видим като се стопли времето как ще се държи и дали е решен истинския проблем който имам с нея.Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 2000 г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар